Vesting Finance: resultaatgericht Credit Management

U zet zich graag – en gedreven – in voor uw klanten. Maar niet voor niets: u rekent op hun stipte betaling. Toch int u niet alle facturen even vlot. Sommige blijven onbetaald.

Nefast voor de cashflow van uw onderneming en een rem op de groei van uw bedrijf.
Vermijd daarom die betalingsrisico’s. Ga voor een correcte, snelle en professionele invordering van uw onbetaalde facturen, met de hulp van een slagvaardige partner: Vesting Finance.

Minnelijke invordering van onbetaalde facturen

Vesting Finance garandeert een stevige financiële basis voor uw onderneming. Door alle betalingsrisico’s meteen onder handen te nemen. Ons motto bij elke invordering van onbetaalde facturen? Tactvol maar kordaat. De voorkeur ligt op minnelijke incassotrajecten, met oog voor uw bedrijfskapitaal én uw klantenrelaties.

Uw incassobureau? Klantgericht en transparant

Uw onderneming is niet dezelfde als die van uw concurrent. En dus is ook uw invordering van onbetaalde facturen dat niet. Daarom hanteert Vesting Finance een persoonlijke aanpak – die onze experts afstemmen op uw bedrijf en uw klanten. Met één constante: optimale transparantie. U volgt onze acties op de voet.

Incasso

Incasso

Vesting Finance rekent af met uw openstaande facturen – diplomatisch, maar efficiënt! De focus ligt op minnelijke incasso: met behoud van imago, en de garantie op een snelle invordering van uw onbetaalde facturen. Indien u wenst verzorgen we ook het juridische traject voor u – na een inschatting van de haalbaarheid. Ook schuldbewaking of buitenlandse incassotrajecten maken deel uit van onze dienstverlening.

> lees verder

Incasso

Debiteurenbeheer

Een nauwgezette, succesvolle opvolging van uw facturen vraagt veel tijd, kennis en mankracht. Geef daarom uw debiteurenbeheer uit handen: Vesting Finance volgt uw betalingstraject van begin tot einde op. Onze experts stemmen zich daarbij af op uw beleid en uw klanten. Hun einddoel? De efficiënte invordering van uw onbetaalde facturen.

> lees verder

online vorderingen indienen

Online vorderingen indienen

Vesting Finance staat voor een zorgeloze, vlotte service: u dient uw dossier online in. In een paar stappen ontdekt u meteen ook de haalbaarheid van uw dossier.


Vordering indienen 

Ontving u een aanmaning van Vesting Finance?

U heeft een brief van Vesting Finance ontvangen of u heeft vragen over uw openstaand saldo?

meer info

Contacteer ons vrijblijvend

09/298.26.00
info@vestingfinance.be

Vesting Finance NV
Crepain Building
Bellevue 3
9050 Gent (Ledeberg)

Volg ons facebook

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief