{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Kwaliteit & transparantie

Een deskundige en strategische partner

Specialist in Credit Management

Bedrijven en instellingen willen meer dan ooit efficiënt werken. Zij besteden hun processen uit aan betrouwbare, ervaren en kwalitatieve partners. Vesting Finance is uw logische partner op het gebied van credit management.

 

Waarom Vesting Finance

Als specialist in het voorkomen en terugdringen van betalingsachterstanden, zorgen wij voor een hogere cashflow van ondernemingen. Flexibele IT-systemen ondersteunen onze klanten in alle fases van van de end-to-end dienstverlening: van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin succesvol en efficiënt zijn, maar het echte verschil maken onze gedreven professionals.

Wij adviseren u, of nemen uw volledige beheer (Business Process Outsourcing), of delen ervan uit handen. Maatwerk en kwaliteit van processen zijn belangrijke pijlers binnen onze dienstverlening. Uw portefeuille is in vertrouwde, professionele handen. We werken accuraat, transparant, ook richting uw klanten, en denken in oplossingen. Uw imago en klantrelaties staan hierin centraal.

 

 

 

 

Onze missie

Vesting Finance wil de vertrouwde en deskundige partner zijn voor bedrijven op gebied van Credit Management. Als verlengde van de interne organisatie van deze bedrijven adviseren we in processen en nemen we (delen van) processen over. De doelstellingen van onze opdrachtgevers op vlak van risk management en cash management staan hierin centraal. We bieden oplossingen voor de schuldenproblematiek, want achter elk cijfer zit een persoon of een gezin.
Ons streven? Een financieel gezonde maatschappij.

Onderdeel van Arrow Global

Arrow Global is een marktleider op het gebied van koop en beheer van kredietportefeuilles. Zij kopen dossiers van o.a. banken, credit card maatschappijen en telecombedrijven. Bij Arrow Global werken ongeveer 1.400 mensen in de UK, Portugal, en de Benelux.
Bij Arrow Global zijn klanten het hart van de organisatie. Zij geloven dat de belangen van crediteuren, de eigen organisatie en mensen, investeerders en partners, en de maatschappij als geheel, het beste gediend worden door een goede balans te vinden tussen het belang van opdrachtgevers en hun debiteuren. Samen met hen wordt gezocht naar een passende oplossing voor betalingsproblemen en worden continue initiatieven ontwikkeld om innovatief samen te werken en elkaar beter te begrijpen.
Deze werkwijze van Arrow Global sluit naadloos aan bij die van Vesting Finance en de andere entiteiten binnen de groep (Capquest, Whitestar, en Focum).

“Onze visie is om de Europese leider te zijn op het gebied van koop en beheer van kredietportefeuilles en credit management.” ~ Lee Rochford, Group CEO, Arrow Global Group PLC.

Het streven is om Arrow Global Group te vestigen als meest gerespecteerde, verantwoordelijke en innovatieve partij en marktleider op het gebeid van compliance, risk management en de eerlijke behandeling van klanten.
Vesting Finance heeft in Arrow Global een strategische partner gevonden die achter onze ambities staat. Hierdoor zijn wij in staat grote investeringen te doen in systemen, processen en mensen van wereldklasse. Zo kunnen wij nu en in de toekomst aan uw specifieke wensen blijven voldoen.

Medeoprichter van Socrem

Socrem is de afkorting voor Sociaal Verantwoord Credit Management. Vesting Finance is medeoprichter van deze vereniging die de niet-commerciële belangen van de sector van de minnelijke invordering vertegenwoordigt.

Binnen deze corporate organisatie willen we van sociaal verantwoord invorderen een prioriteit maken met oog voor de situatie van elk individu.

www.socrem.be